yorum: The Vow



The Vow, yani Aşk Yemini, şu aralar izlemiş olduğum pek çok film içerisinde beğendiklerimden biri olmayı başarmış, kalp çalan bir film efenim. aslında ben bu tarz romantik filmlere çerez diyorum arkadaşlar. Can sıkıntısına, iç bunaltısına ve türevlerine iyi geliyor diye... Birde malumunuz fazla aksiyon, hareket barındırmadığından mütevellit.

2012 yılında vizyona girmiş olan filmimiz, bir trafik kazası sonucu hafızasını kaybeden genç kadının ve eşinin başından geçenlerini konu ediniyor. Ve filmin ilk sahnesinde not düşüyorlar: " gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir". burası tam olarak merakınızın uyandığı an. Yani ilk saniyeler. filmin geri kalan saniyelerinde "Ya nasıl olur, uff hadi yaaa!" gibi serzenişlerde bulunuyorsunuz. Taki beklediğiniz ışığı esas kızımızın gözlerinde görene kadar. Sonlara doğru "Aferim, yürü be kızım!" nidalarıyla neşelenen dimağımız, hafif buruk bir iç huzuru tadıyla kapanışı yapıyor.

(Spoiler!) son sahnesine de şuna benzer bir dipnot iliştirmişler "Gerçek hayattaki hanımefendi hafızasını asla geri kazanamadı.🙊 Çift evli, iki de çocukları var." Demekki neymiş dostlar? Kalp unutmazmış.💖 










Yorumlar